Skip to main content

Vores ydelser

Behov & krav

Vi har mange års erfaring og kan derfor garanterer at vi udfører hjemmepleje som møder alle de høje krav – Vi gør det altid med et smil på læben.

Ganske gratis for dig

Når du har fået bevilliget hjemmehjælp fra kommunen, så står det dig frit for at vælge, hvilken leverandør du ønsker, som skal levere hjælpen. Du kan gratis vælge Kærlighedsplejen, og få os til at hjælpe dig med det du er bevilliget.

Værdier

Vi lægger stor vægt på en række fælles værdier såsom respekt, ansvar og omsorg med omtanke. Dette er drivkraften hos os.
Hos os er det samtidig helt afgørende, at vores medarbejdere handler professionelt og i overensstemmelse med dette værdisæt, når de besøger vores borgere i eget hjem.

EN TRYG OG GOD HJEMMEHJÆLP

For at kunne give dig som borger den nemmest mulige hverdag, inkluderer vores hjemmehjælp ydelser som personlig pleje, praktisk hjælp, sygeplejeydelser, ergoterapi samt tilkøbsydelser.

Personlig pleje

Det kan fx være: Hjælp til af- og påklæd- ning, hjælp til tømning af kateter, daglig hjemmepleje og en hjælp til udførelse af hjælpemidler.

Praktisk hjælp

Det kan fx være: Hjælp til indkøb, vaske tøj, gøre rent, vande blomster mv.

Sygeplejeydelser

Sygeplejeydelser indebærer, at vi hjælper dig med forskellige opgaver, der er udelegeret af sygeplejerskerne. Vi kan blandt andet hjælpe med at give dig medicin, som en sygeplejerske har doseret.

Ergoterapi

Vi tilbyder ergoterapi, hvor vores ergoterapeuter i samarbejde med dig som borger sætter mål og delmål, som evalueres undervejs. På den måde sikrer vi, at du får det optimale udbytte af træningen.

Tilkøbsydelser

Vinduespudsning, ekstra rengøring, let havearbejde, en ledsager med til fx: Indkøb, frisør eller lægebesøg.
En ledsager med til: Indkøb
Frisør Lægebesøg
Aktivt og let havearbejde Og meget mere

Omsorg

Hos Kærlighedsplejen får du den nødvendige hjælp helt gratis, uden at vi går på kompromis med din nødvendige pleje og vi gør alt sammen med et smil og en stor omsorg for hver enkelt borger.

Vil du høre mere?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Kontakt os