Skip to main content
Historie

Lidt om os

Kærlighedsplejen har eksisteret siden 2021. Siden da er vi i 2022 godkendt som fritvalgsleverandør inde for privat hjemmehjælp og pleje i Aabenraa Kommune. Hos Kærlighedsplejen er du sikret høj faglighed og vores ansatte sætter engagement, flexibilitet og empati i højsæde. Samtidig får du som borger medbestemmelse og stabile og fleksible medarbejdere, som er med til at give dig en lettere og tryggere hverdag.

Erfaring

Ingen kompromis

Personlig pleje indebærer hjælp til mange forskellige personlige opgaver. Dette kan være i forbindelse med personlig hygiejne, hjælp til måltider, af- og påklædning, omsorg og hvad du ellers har brug for af personlig pleje. Målet er at fremme og vedligeholde din sundhed.

Hos os ved vi desuden, at dette er personlige opgaver, som det kan være grænseoverskridende at få hjælp til. Derfor er det også vigtigt for os at understrege, at vores medarbejdere har et højt fagligt niveau og altid klarer opgaverne professionelt med øje for både respekt, ansvar og empati.

Historie

Professionel indsats

Vores professionelle baggrund gør at vi laver det vi er bedst til, nemlig hjemmepleje med smil og engagement. Vi lægger stor vægt på at skabe tryghed i din hverdag og samtidig forøge din livskvalitet. God hjemmepleje er værdien og den hjælper vi med hos Kærlighedsplejen.

Har du nogle spørgsmål?
Vi besvarer dem gerne.

Hos Kærlighedsplejen sidder vore dygtige personale klar til at rådgive og servicere dig, så vi sammen kan finde frem til lige netop dit behov og ønsker.